banner
  homesnieuws-gb-sp-te-ro
   
Nederrijn Groep nrklein
De Nederrijn Groep bestaat uit verschillende facilitaire bedrijven: Nederrijn Schoonmaak, Personel Services en Hove Groenvoorziening. Allemaal bedrijven die uw facilitaire zorgen professioneel uit handen nemen, zodat u er geen omkijken naar heeft.  www.nederrijn.nl
Frag Holland BV frklein

Frag Holland B.V. is een groothandel voor de professionele schoonmaak. Wij importeren diverse vooraanstaande merken van reinigingsmachines, persoonlijke hygiëneartikelen en reinigingsmiddelen.

Naast dit uitgebalanceerde totaalpakket ligt onze meerwaarde vooral in de logistieke dienstverlening waarbij zelfs levering tot in de werkkast mogelijk is. Ons hoofdkantoor en logistieke centrum is gevestigd in GOIRLE. Voor de regio Rijnmond zijn wij gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel.

www.fragholland.nl
FBM fbm
FBM is een onafhankelijk adviesbureau dat financiële diensten aanbiedt op het gebied van financieringsvraagstukken, kapitaalstructuren, fusies en overnames en herstructureringen vanuit de strategie van de onderneming. www.fbm.nl
Puk Art pa
Puk Art®, het creatieve atelier, waar alles mag en alles kan, als het maar kleurrijk is. Daar beschildert Daniëlle Ducheine haar doeken met fantasievolle voorstellingen, die zij vervolgens verfraait met tule, vilt, wol, pluche, glitters en kralen om een betoverende dimensie toe te voegen. Tevens ontwerp ze kinderkameraccessoires en babykleding en je kunt diverse workshops doen in haar atelier in Gameren, al of niet samen met kinderen.

www.pukart.nl

www.pukshop.nl

ACT Advisering Coaching & Training act

ACT  bestaat uit een groep communicatiedeskundigen die ieder hun eigen specifieke werkervaring hebben. Gezamenlijk zijn wij ervaren in het opzetten en uitvoeren van trainings- en adviestrajecten met als accent samenwerken aan resultaten, individuele- en groepsverbetering en implementatie. Project- en verandermanagement behoren tot ons ervaringsgebied. Onze werkwijze is intensief samen te werken met de opdrachtgever. Dit betekent dat aan de slag gaan met ons nooit vrijblijvend is. Want het optimale voor uw organisatie wordt bereikt door in goed overleg de juiste methodieken en trainingen in te zetten. Ons doel is immers het door u gewenste resultaat te bereiken door gezamenlijke inspanning.

www.actadvies.nl
TT
cam